Η Δερματολόγος Δρ. Άσπα Ζαχαρή στο Αφιέρωμα του ελληνικού ELLE "Θεραπείες λάμψης"

Θεραπείες λάμψης από € 60

Κάντε δώρο στον εαυτό σας πίλινγκ από € 60, μεσοθεραπεία από € 80, botox από € 180... Χάρη στις καινούριες μεθόδους που προσφέρει η επιστήμη και μάλιστα με χαμηλό κόστος, θα είμαστε πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Κείμενο: Χαρά Μπουργάνη
Για αντιγήρανση

Μεσοθεραπεία με κολλαγόνο 

Οι δύο πυλώνες του δέρματος, το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο, υπάρχουν φυσικά στον οργανισμό. Όμως μετά τα 25 αρχίζουν να μειώνονται αισθη
Για αντιγήρανση 
Μεσοθεραπεία με κολλαγόνο 
Οι δύο πυλώνες του δέρματος, το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο, υπάρχουν φυσικά στον οργανισμό. Όμως μετά τα 25 αρχίζουν να μειώνονται αισθητά τα επίπεδά τους και μετά τα 40 οι επιπτώσεις είναι εμφανείς στο δέρμα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Η δερματολόγος Άσπα Ζαχαρή, δρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, επισημαίνει: «Το υαλουρονικό συγκρατεί χίλιες φορές το βάρος του και εξασφαλίζει την ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ το κολλαγόνο τού προσφέρει σφριγηλότητα. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε τρόπο να ενισχύσουμε άμεσα το κολλαγόνο, αλλά πλέον έχουμε στη διάθεσή μας μια καινούρια αντιγηραντική προσέγγιση που γίνεται με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας. Η συγκεκριμένη ουσία έχει την ίδια δομή με εκείνη που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός, δεν προκαλεί αλλεργία και δεν έχει σχέση με το υλικό που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα για την αποκατάσταση των ρυτίδων. Το κολλαγόνο είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη C, που το βοηθούν να αφομοιωθεί από το δικό μας». 
Η διαδικασία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Η γιατρός συνιστά έναν κύκλο 4-6 θεραπειών, μία ανά εβδομάδα. Το κόστος της συνεδρίας με το κολλαγόνο Guna είναι € 100-€ 150. 

 

 

Φωτογραφίες

Είπατε για το αποτέλεσμα

Λόγω της δουλειάς μου αναγκάστηκα να αφαιρέσω το tatoo από το χέρι μου. Με τα σύγχρονα μηχανήματα laser, η γιατρός το αφαίρεσε γρήγορα και κυρίως ανώδυνα.
Αντώνης Κ., 31 χρονών, Laser Αφαίρεση tatoo