To Derma Beauty Lounge στο missbloom

Όλα όσα έγιναν σε ένα Σαββατοκύριακο με συμβουλές ανανέωσης και ομορφιάς!
Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο ανοικτό για το κοινό Σαλόνι Αισθητικής Ιατρικής στην Ελλάδα στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens με την υπογραφή των Αττικών Εκδόσεων.
Για δύο ολόκληρες μέρες το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες από τους κορυφαίους επιστήμονες του χώρου για όλες τις νέες εξελίξεις στην αισθητική ιατρική, τις πιο τελευταίες θεραπείες της αγοράς, αλλά και τις δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές που αντέχουν στο χρόνο, καθώς και να συνομιλήσει με τους ίδιους τους γιατρούς και τις ομάδες τους, βρίσκοντας απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που τους απασχολούσε και συλλέγοντας πολύτιμες πληροφορίες. Το Derma Beauty Lounge αποτελεί ένα πρωτοποριακό για τη χώρα μας project, που στοχεύει στο να φέρει κοντά το κοινό με τους επιστήμονες σε ένα φιλόξενο περιβάλλον και στα πλαίσια μίας ευχάριστης ατμόσφαιρας.

Στο κέντρο η Ασπασία Ζαχαρή, Δερματολόγος, πλαισιωμένη από την Περσεφώνη Πετούση και τον Βασίλη Μάρη από την ομάδα της Skinceuticals.

Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στα ειδικά διαμορφωμένα σαλόνια των γιατρών, απόλαυσαν το καφέ τους και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις πολλές και ποίκιλες ομιλίες, χωρίς να λείπουν οι ερωτήσεις και οι προσωπικές συζητήσεις με τους γιατρούς και τις ομάδες τους.

Παράλληλα, όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα δύο υπερσύγχρονα μηχανήματα κοσμητικής ιατρικής που παρουσίασε η ομάδα ειδικών του Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης Key Medical Solutions, και συγκεκριμένα το laser Quanta System και τη συσκευή δερματικής ανάλυσης Foto Finder, καθώς και να πληροφορηθούν και να δοκιμάσουν τα κορυφαία ιατρικά καλλυντικά στον κόσμο από τους ειδικούς της εταιρείας Skinceuticals, επίσης Χορηγού της εκδήλωσης.

Πηγή

 

Φωτογραφίες

Είπατε για το αποτέλεσμα

Η γιατρός με βοήθησε με επιστημονικές μεθόδους να ανανεώσω το πρόσωπό μου και να επαναφέρω τη χαμένη του λάμψη. Απέκτησα αμέσως περισσότερη αυτοπεποίθηση! Την ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα.
Ρ.Κ. 50 χρονών, Θεραπεία Energy S. Lift