Αντιοξειδωτικά: Ό,τι χρειάζεται το δέρμα σας

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ SKINCEUTICALS.

Ο ΗΛΙΟΣ, ΤΟ ΣΤΡΕΣ, Ο ΚΑΠΝΟΣ, η διατροφή και η ρύπανση αποτελούν τους κύριους ενόχους της γήρανσης του δέρματος. Αυτοί οι καθημερινοί περιβαλλοντικοί παράγοντες παράγουν επικίνδυνες χημικές αντιδράσεις (ελεύθερες ρίζες) στο δέρμα, οι οποίες προκαλούν οξειδωτικό στρες, με τις επιπτώσεις τους να είναι η έλλειψη λάμψης, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, η έλλειψη σφριγηλότητας, καθώς και οι μελαγχρώσεις.

H καθημερινή χρήση αντιοξειδωτικού ορού προσώπου είναι απαραίτητη για τη μακροχρόνια υγεία του δέρματος: Η φυσική φωτοπροστασία του δέρματος ενισχύεται, επιταχύνεται η κυτταρική ανανέωση, μειώνονται οι δυσχρωμίες, ενώ παράλληλα αποτελεί ασπίδα ενάντια στις βλάβες που προκαλούνται από τη ρύπανση.

Όπως μας εξηγεί η δερματολόγος – αφροδισιολόγος Άσπα Ζαχαρή: «Είναι γνωστό ότι το αντηλιακό από μόνο του δεν αρκεί, καθώς προστατεύει μόνο κατά το ήμισυ από τις ελεύθερες ρίζες. Ο συνδυασμός αντιοξειδωτικός ορός + αντηλιακό παρέχει τη μέγιστη προστασία στο δέρμα. Όταν, δε, συνδυάζονται με τις ιατρικές επεμβατικές πράξεις, αυξάνεται σημαντικά η απόδοση του αισθητικού αποτελέσματος, τόσο ως προς τη λάμψη και την ομοιομορφία όσο και ως προς το συνολικό αποτέλεσμα αντιγήρανσης».

Οι αντιοξειδωτικοί οροί SkinCeuticals ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα, σε επιλεγμένα δερματολογικά ιατρεία, και παρέχουν προηγμένη προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος το βράδυ. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται η αυτοΐαση του δέρματος, για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

C E FERULIC®: Αυξάνει τη σφριγηλότητα και αναπληρώνει τα λιπίδια, μειώνοντας τις ρυτίδες. Ιδανικό για ξηρό, κανονικό και ευαίσθητο δέρμα.

PHLORETIN CF®: Μειώνει τις δυσχρωμίες (κηλίδες) και επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, για λείο και ομοιόμορφο δέρμα. Ιδανικό για λιπαρό, προβληματικό και κανονικό δέρμα.

Το peeling SkinCeuticals στοχεύει στη βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος, στη λείανση των λεπτών γραμμών και στην απάλυνση των σημαδιών ακμής με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Η σύνθεσή του το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα SkinCeuticals διατίθενται αποκλειστικά σε επιλεγμένα ιατρεία δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών.

 

Φωτογραφίες

Είπατε για το αποτέλεσμα

Η γιατρός με βοήθησε με επιστημονικές μεθόδους να ανανεώσω το πρόσωπό μου και να επαναφέρω τη χαμένη του λάμψη. Απέκτησα αμέσως περισσότερη αυτοπεποίθηση! Την ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα.
Ρ.Κ. 50 χρονών, Θεραπεία Energy S. Lift