Πρωτόκολλα Αντιγήρανσης

Τοπικά Πρωτόκολλα Αντιγήρανσης εξειδικευμένα και εξατομικευμένα

Καθημερινή χρήση προϊόντων που αποδεδειγμένα δρουν στα κύτταρα του δέρματος, τόσο επαναφέροντας, όσο και ενισχύοντας τις φυσιολογικές του λειτουργίες.

Τα τοπικά πρωτόκολλα αντιγηρανσης διαφοροποιούνται ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, τις βλάβες, και την ηλικία. Είναι εξατομικευμένα και εξειδικευμένα. 

Για την σύσταση τους απαιτείται πολύ καλή γνώση της φυσιολογίας και της παθολογίας του δέρματος, όπως και αξιόπιστη ενημέρωση του εξειδικευμένου δερματολόγου στον τομέα αυτό από πιστοποιημένα ερευνητικά κέντρα. 

Η σημαντική προσφορά τους έγκειται στο ότι ,οταν κάποιος ακολουθεί  πρωτόκολλα αντιγηρανσης,αφ’ενός καθυστερεί την εμφάνιση της γήρανσης και αφ’ετέρου ενισχύουν και  παρατείνουν την διάρκεια των αποτελεσμάτων ολων των παρεμβάσεων αποκατάστασης της γήρανσης.

Μέχρι και σήμερα ,η αποτελεσματικότητα τους  θεωρείται  εφάμιλλη της σύγχρονης τεχνολογίας.

Περιλαμβάνουν:
1. τοπική χρήση: ειδικών καθαριστικών, βιταμίνης Α και C, οξέων φρούτων, φυτικό οξύ, κοχικό οξύ, πεπτίδια, αμινοξέα, βλαστοκύτταρα κα.
2. επαρκή φωτο-προστασία με συστηματική χρήση αξιόπιστων αντηλιακών φίλτρων, σε όλη την διάρκεια του έτους
3. χημικά και βιοδιεγερτικά peelings
4. μεσοθεραπεία
5. αυτόλογη θεραπεία αντιγήρανσης
6. laser και ραδιοσυχνότητες,
7. botox
8. εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως

 

Συστηματική Προσέγγιση Αντιγήρανσης

1. Διατροφικές συμβουλές προς αποφυγή τροφών που προκαλούν φλεγμονές και οξείδωση και λήψη τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά συστατικά
2. Συμπληρώματα διατροφής όπως, αντιοξειδωτικά, ω-λιπαρά, vit D, σελήνιο, αμινοξέα, ρεσβερατρόλη, μελατονίνη κ.ά.
3. Αποφυγή αλκοόλ και καπνού και άγχους
4. Άσκηση
5. Καλός ύπνος
6. Χαρά-ισορροπία
7. Σύστημα αντιγήρανσης LIFE WAVE

Πρόκειται για πρωτοποριακή προσέγγιση αντιγηρανσης χωρίς χημικές ουσίες, με φυσικό τρόπο, με την χρήση patches (επιθέματα) στο δέρμα. Βασίζεται στην νανοτεχνολογία με έγκριση απο FDA και το χρησιμοποιούν ακόμα και υπεραθλητές για καλύτερη απόδοση. Οι ενδείξεις του αφορούν, αποτοξίνωση, αντιφλεγμονώδη δράση, ρύθμιση ύπνου, ενίσχυση ανοσοποιητικού και ενέργειας, όπως και παυσίπονη δράση.

Είπατε για το αποτέλεσμα

Λόγω της δουλειάς μου αναγκάστηκα να αφαιρέσω το tatoo από το χέρι μου. Με τα σύγχρονα μηχανήματα laser, η γιατρός το αφαίρεσε γρήγορα και κυρίως ανώδυνα.
Αντώνης Κ., 31 χρονών, Laser Αφαίρεση tatoo