Νήματα lifting 3ης Γενιάς με Υαλουρονικό

Υαλουρονικό σε νήματα 
Το μη χειρουργικό λίφτινγκ με νήματα γίνεται ακόμα πιο ισχυρό και φιλικό στο δέρμα, αφού το υαλουρονικό οξύ, μια ουσία που διαθέτει το σώμα μας, ενσωματώνεται στη νέα γενιά νημάτων ανόρθωσης. Όπως αναφέρει η δερματολόγος Άσπα Ζαχαρή, Δρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, που έχει χρησιμοποιήσει μια γκάμα νημάτων, «τα πιο δραστικά ως προς την ανόρθωση είναι αποδεδειγμένα εκείνα από πολυγαλακτικό οξύ και καπρολακτόνη».

Η καινοτομία στην νέα γενιά νημάτων είναι ότι στη σύνθεση τους εκτός από τα παραπάνω συστατικά προστίθεται και το υαλουρονικό οξύ. Αυτό έχει σαν πλεονέκτημα να μειώνεται ο χρόνος αποθεραπείας και το αποτέλεσμα να γίνεται γρηγορότερα εμφανές. Το υαλουρονικό οξύ σε συνέργεια με το πολυγαλακτικό και την καπρολακτόνη διεγείρει την παραγωγή καλύτερης ποιότητας κολλαγόνου συσφίγγει το δέρμα, βελτιώνει την ποιότητα και την όψη του. Όπως προσθέτει η γιατρός, το μη χειρουργικό λίφτινγκ με τα νήματα Aptos 3ης γενιάς που περιέχουν υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με πολυγαλακτικό οξύ και καπρολακτόνη με ένδειξη εφορμογής σε πρόσωπο και σώμα (π.χ. στήθος, μπράτσα, γλουτούς) θα είναι διαθέσιμα σε λίγους μήνες και στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες

Είπατε για το αποτέλεσμα

Η γιατρός με βοήθησε με επιστημονικές μεθόδους να ανανεώσω το πρόσωπό μου και να επαναφέρω τη χαμένη του λάμψη. Απέκτησα αμέσως περισσότερη αυτοπεποίθηση! Την ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα.
Ρ.Κ. 50 χρονών, Θεραπεία Energy S. Lift