Το υαλουρονικό οξύ Restylane: Το υλικό που φτιάχνει το τρίγωνο της νεότητας

Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δερματός μας.

Συγκρατεί νερό ίσο με χίλιες φορές το βάρος του, προσδίδοντας έτσι όγκο και ελαστικότητα στο δέρμα .

Όσο μεγαλώνουμε η παραγωγή της φιλικής αυτής ουσίας από τον οργανισμό μας μειώνεται .

Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρεία GALDERMA με τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως RESTYLANE, εξασφαλίζει εξατομικευμένες  θεραπείες τόσο για αναζωογόνηση όσο και για αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης.

 Τα fillers διατίθενται σε πολλούς τύπους ώστε  να καλύπτουν ευρύ φάσμα ενδείξεων, εξαλείφοντας και τις πλέον επίμονες ρυτίδες ή αναδομώντας χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς νυστέρι, ράμματα και τομές.

 

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος προσφέρουν τα εξής:

  1. Aποκαθιστούν τις ακόλουθες ρυτίδες:  Μετώπου, μεσόφρυου, πόδι χήνας, ρινοπαρειακές,  άνω χείλους (ρυτίδες καπνιστή), πικρίας (μαριονέτας), χαμόγελου
  2. Επαναφέρουν το χαμένο όγκο του προσώπου σε: Μέσο πρόσωπο και ζυγωματικά, περιοφθαλμική περιοχή (μαύροι κύκλοι), χείλη, πηγούνι και περίγραμμα
  • Προσφέρουν αναδόμηση των φυσικών χαρακτηριστικών (γλυπτική) του προσώπου, όπου αυτά υπολείποντι, ακόμα και σε νεαρά άτομα: Ζυγωματικά, μύτη, χείλη, περίγραμμα και γωνίες προσώπου.

 

Η εφαρμογή των προιόντων RESTYLANE ,δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο αλλά επεκτείνεται και στην αναζωογόννηση περιοχών όπως λαιμός, ντεκολτέ και χέρια.

 

Μια μη επεμβατική διαδικασία

Η σειρά του brand προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γέλης υαλουρονικύ οξέος που εφαρμόζεται με λεπτή βελόνα ή με μικροκάνουλα που απαιτεί εξειδίκευση από τον γιατρό. Με την μικροκάνουλα, που δεν τραυματίζει τους ιστούς, αποφεύγονται μελανιές και πρηξήματα, εξασφαλίζοντας πιο φυσικό αποτέλεσμα και έτσι το άτομο επιστρέφει αμέσως μετά στις δραστηριότητές του.

Επίσης στα προιόντα εμπεριέχεται τοπικό αναισθητικό με αποτέλεσμα η εφαρμογή να είναι ανώδυνη.

Το αποτέλεσμα ειναι φυσικό και ορατό αμέσως μετά την εφαρμογή και διαρκεί περίπου ένα χρόνο.

 

 

Πόσο ασφαλές είναι;

Το υαλουρονικό οξύ Restylane είναι μη ζωικής προέλευσης και προέρχεται από βιοκαλλιέργεια, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας και ανεπιθύμητων αντιδράσεων.

Οι αξιόπιστες επιστημονικές μελέτες και η κλινική εμπειρία (30 εκατομύρια θεραπείες) για πάνω από 20 χρόνια  ανάγουν τα εμφυτεύματα αυτά σε θεραπεία αναφοράς παγκοσμίως, όσον αφορά την ασφάλεια και το φυσικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Φωτογραφίες

Είπατε για το αποτέλεσμα

Η γιατρός με βοήθησε με επιστημονικές μεθόδους να ανανεώσω το πρόσωπό μου και να επαναφέρω τη χαμένη του λάμψη. Απέκτησα αμέσως περισσότερη αυτοπεποίθηση! Την ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα.
Ρ.Κ. 50 χρονών, Θεραπεία Energy S. Lift