Μαύροι κύκλοι ματιών

 Διωξτε την κούραση από τα μάτια σας και αποκτήστε νεανικό και φωτεινό βλέμμα

Ο όρος «μαύροι κύκλοι», γνωστός σε όλους, περιλαμβάνει ποικιλία συμπτωμάτων που οφείλονται σε γενετικούς, περιβαλλοντιακούς και παθολογικούς παράγοντες. Ετσι παρατηρούμε:

Κοιλότητα
Στήν περιοχή κάτω από τα μάτια, παρουσιάζεται μια κοιλότητα και διαγράφονται τα οστά και τα αγγεία, τα οποία αντανακλούν σκούρο χρώμα.
Αυτό οφειλεται σε γενετική προδιάθεση επιδεινώνεται με τα χρόνια και με την απώλεια βάρους.  
Σήμερα με την τεχνολογία των μικροκανουλών, εγχέεται ατραυματικά και με ακρίβεια εξειδικευμένο υαλουρονικό οξύ, αναπληρώνοντας τον χαμένο όγκο του δέρματος και βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα. Το πρόσωπο φαίνεται πιό ξεκούραστο και πιο νεανικό.
Απαιτούνται μόλις λίγα λεπτά για την αποκατάσταση, με ασφάλεια, χωρίς πόνο, μελανιές και οιδήματα.

Σακούλες
Πρόκειται για συγκέντρωση λιπώδους ιστού κάτω από τα μάτια και η κενή περιοχή ακριβώς από κάτω σχηματίζει τον κύκλο. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κληρονομική προδιάθεση.

Εκεί ακριβώς εγχέεται με τον ανωτέρω τρόπο υαλουρονικό οξύ, γεμίζει το κενό και η συνολική εικόνα βελτιώνεται. 
Οταν όμως το πρόβλημα είναι έντονο τότε συστήνεται βλεφαροπλαστική.   

Υπερμελάγχρωση


Είναι αυτό που συνήθως αποδίδεται με τον όρο “μάυροι κύκλοι” και οφείλεται σε γενετική προδιάθεση, στην χρόνια τριβή, και σε δερματοπάθειες όπως αλλεργίες, έκζεμα κ.ά.
Αντιμετωπίζεται με αναζωογόνηση της περιοχής με έγχυση εξειδικευμένου υαλουρονικού οξέως σε συνδιασμό με ειδικά σκευάσματα κρεμών και εξειδικευμένα χημικά πίλινγκ.

Με τα χρόνια στις ανωτέρω κατηγορίες προστίθενται και οι φθορές του γήρατος και η εικόνα επιδεινώνεται.
Σε κάθε περίπτωση βοήθεια προσφέρουν τα εξής: επαρκής ύπνος, περιορισμός του αλκοόλ και του καπνίσματος, το οποίο αφυδατώνει το δέρμα και προκαλεί πρόωρη γήρανση, χρήση αντιηλιακών και στην περιοχή αυτή, εξειδικευμένα προιόντα αφαίρεσης μακιγιαζ, ενυδατικά προϊόντα ματιών όλο το εικοσιτετράωρο ώστε το δέρμα να είναι καλά υδατωμένο και περιορισμός αλμυρών τροφών.

Διαβάστε περισσότερα για τα Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέως εδώ

Είπατε για το αποτέλεσμα

Η γιατρός με βοήθησε με επιστημονικές μεθόδους να ανανεώσω το πρόσωπό μου και να επαναφέρω τη χαμένη του λάμψη. Απέκτησα αμέσως περισσότερη αυτοπεποίθηση! Την ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα.
Ρ.Κ. 50 χρονών, Θεραπεία Energy S. Lift