Ρινοχειλικές ή Ρινοπαρειακές ρυτίδες

Είναι οι ρυτίδες που ξεκινούν από την μύτη προς τις γωνίες του στόματος.
Όταν είμαστε νέοι σχηματίζονται μόνο όταν χαμογελάμε.
Καθώς γερνάμε και το δέρμα χάνει τήν ελαστικότητα του, το υαλουρονικό και το κολλαγόνο, η πτυχή μπορεί να βαθύνει.
Επιπρόσθετα επιδεινώνεται ή εικόνα λόγω της απώλειας του λίπους στο μέσο πρόσωπο ακριβώς δηλ. στην υπέρκειμενη περιοχή, που “αδειάζει”. 
Ετσι οι ρυτίδες διαγράφονται και όταν το άτομο δεν εκφράζεται δηλ. γίνονται στατικές.
Η διόρθωση γίνεται με ασφάλεια, ανώδυνα και άμεσα, με εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως. Αμέσως η έκφραση του προσώπου γίνεται χαρούμενη και νεανική!

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι για ακόμα καλύτερο και φυσικότερο αποτέλεσμα, καλό είναι να αποκαθίσταται ταυτόχρονα και ο χαμένος “όγκος” του υπέρκειμενου μέσου προσώπου. Σε πολλές περιπτώσεις και μόνον αυτή η διόρθωση, βελτιώνει έμμεσα και αποτελεσματικά, τις ρινοχειλικές ρυτίδες. 

Ωστόσο και νεαρά άτομα, λόγω της κατασκευής των (λόγοι κληρονομικοί συνήθως),παρουσιάζουν πρόωρα αυτές τις ρυτίδες.Ο τρόπος αποκατάστασης καί σέ αυτή τήν περίπτωση είναι ο ίδιος. Ταυτόχρονα όμως προλαμβάνεται και η επιδείνωση των ρυτίδων αυτών στο βάθος του χρόνου και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.  

 

                                      

Διαβάστε περισσότερα για τα Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέως εδώ

Είπατε για το αποτέλεσμα

Λόγω της δουλειάς μου αναγκάστηκα να αφαιρέσω το tatoo από το χέρι μου. Με τα σύγχρονα μηχανήματα laser, η γιατρός το αφαίρεσε γρήγορα και κυρίως ανώδυνα.
Αντώνης Κ., 31 χρονών, Laser Αφαίρεση tatoo