Ρυτίδες "καπνιστού" άνω χείλους

Πρόκειται για τις πολύ λεπτές, κάθετες συνήθως ρυτίδες του άνω χείλους.
Αποκαλούνται έτσι γιατί εμφανίζονται συνήθως σε άτομα που καπνίζουν, χωρίς να αποκλείεται η εμφάνιση τους και σε άτομα που δεν έχουν αυτή την συνήθεια.
Δημιουργούνται λόγω των επαναλαμβανόμενων μακροχρόνια μυϊκων συσπάσεων με συνέπεια την καταστροφή του κολλαγόνου της περιοχής. Με το πέρασμα των χρόνων, ατροφούν τα οστά της άνω γνάθου, που υποστηρίζουν το άνω χείλος και η εικόνα επιδεινώνεται.  


Σήμερα εξειδικευμένο υαλουρονικό οξύ, διατίθεται για την αναζωογόνηση της περιοχής και την αποκατάσταση των λεπτών ρυτίδων, με ασφάλεια και φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερδιόρθωση και χωρίς να αλλάζει η έκφραση.

                                        

 

  

Πολλές φορές οι ρυτίδες φτάνουν μέχρι και το περίγραμμα των χειλιών, με αποτέλεσμα ιδίως στα βαμμένα χείλη, να φαίνονται εντονώτερα οι γραμμές. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε, με αντίστοιχα εξειδικευμένο για την περιοχή υαλουρονικό οξύ και το περίγραμμα των χειλιών για ένα ολοκληρωμένο, όμορφο αποτέλεσμα.     

Διαβάστε περισσότερα για τα Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέως εδώ

Είπατε για το αποτέλεσμα

Λόγω της δουλειάς μου αναγκάστηκα να αφαιρέσω το tatoo από το χέρι μου. Με τα σύγχρονα μηχανήματα laser, η γιατρός το αφαίρεσε γρήγορα και κυρίως ανώδυνα.
Αντώνης Κ., 31 χρονών, Laser Αφαίρεση tatoo