Υαλουρονικό και Χείλη

Αν είστε νέο άτομο και έχετε ανάγκη να αναδομήσετε τα χείλη σας ή αν θεωρείτε ότι πλέον δεν είναι τόσο νεανικά, λαμπερά καί καλοσχηματισμένα, η λύση βρίσκεται στο υαλουρονικό οξύ.
Τα χείλη προσδιορίζουν καί τονίζουν την εκφραστικότητα καί τόν αισθησιασμό της προσωπικότητας του κάθε ατόμου ξεχωριστά.
Τα πρότυπα ομορφιάς των χειλιών αλλάζουν κατά εποχές, ωστόσο υπάρχει διαχρονική τάση, το άνω χείλος να είναι κατα τι μικρότερο του κάτωκαί σήμερα στην αισθητική ιατρική έχει αυξηθεί το σχετικό μέγεθος του κάθε χείλους. Μελέτες έχουν δείξει ότι γεμάτα καί σαρκώδη χείλη είναι στοιχείο υγείας, νεότητας καί έντονης θηλυκότητας, με απαραίτητη προϋπόθεση να βρίσκονται σε αρμονία και ισορροπία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Οι αισθητικοί κανόνες προτάσουν:
Σχέση Όγκου άνω-κάτω χείλους:
0,65 :1 κανονικά χείλη
0,75-0,85:1 αισθησιακά χείλη
0,90-1 :1 σαρκώδη χείλη 
Το άνω χείλος να παρουσιάζει μια μικρή προβολή (1-3mm) σε σχέση με το κάτω.
Καλοσχηματισμένο περίγραμμα καί ευδιάκριτα τα όρια ανάμεσα στο κόκκινο των χειλιώνκαί το δέρμα (λευκή γραμμή).
Ικανοποιητικό φίλτρο (οι 2 κάθετες στήλες πάνω από το κέντρο του άνω χείλους προς τη μύτη) ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος όγκος στην περιοχή αυτή. Το ίδιο ισχύει καί για το "φύμα της Αφροδίτης", το κεντρικό σημείο των χειλιών να είναι ευδιάκριτο.

Με την πάροδο των ετών χάνεται ο όγκος, τα χείλη λεπταίνουν, παρουσιάζουν λεπτές γραμμώσεις, παρατηρείται ήπια πτώση του άνω χείλους, το περίγραμμα δεν είναι καλοσχηματισμένοκαί το φίλτρο δεν είναι ευδιάκριτο. Επιπρόσθετα παρατηρούνται καί λεπτές ρυτίδες στο δέρμα πάνω από το άνω χείλος, γνωστές ως "ρυτίδες καπνιστού" καί οι γωνίες των χειλιών παρουσιάζουν ήπια πτώση, "ρυτίδες πικρίας".

 

 

Η διαδικασία επανόρθωσης γίνεται με ασφάλεια καί αποτελεσματικότητα με εξειδικευμένα υαλουρονικά .
H διαδικασία μπορεί να γίνει σταδιακά ώστε να κατακτηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα για να είναι αρεστόκαί φυσικό έιτε πρόκειται για αισθησιακά είτε για σαρκώδη χείλη, απαιτεί γνώσεις ανατομίας, αισθητικών κανόνων ομορφιάς, κλινική εμπειρία καί φυσικά καλλιτεχνικό κριτήριο του γιατρού που θα επέμβει!

Διαβάστε περισσότερα για τα Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέως εδώ

Φωτογραφίες

Είπατε για το αποτέλεσμα

Λόγω της δουλειάς μου αναγκάστηκα να αφαιρέσω το tatoo από το χέρι μου. Με τα σύγχρονα μηχανήματα laser, η γιατρός το αφαίρεσε γρήγορα και κυρίως ανώδυνα.
Αντώνης Κ., 31 χρονών, Laser Αφαίρεση tatoo